Vježbamo u Solinu

Metabolički trening, visokog intenziteta jedan je od omiljenih oblika vježbanja Solinjanki. Devet sprava, girja, ali i vježbe s težinom vlastita tijela čine ovaj trening zahtjevnim i zanimljivim.

Za Gordanu Matešić, trgovkinju, koja je ima se zbog bolova u kralježnici pridružila, sve se promijenilo i osjeća se znatno bolje.

Zbog rada s malom djecom i odgojiteljici Sanji Delić nije bilo lako podnositi bolove u leđima. Sada je, kaže, puno snažnija, ima više elana za svoju djecu.

Sanja, naime, ima dvoje djece i jedan od razloga zbog kojeg je izabrala ovaj trening je i fleksibilan raspored pamože uskladiti sve svoje obveze.

A njihova instruktorica Marta Skračić s velikom ljubavlju oblikuje vježbe i trening, potiče, ohrabruje i savjetuje svoje vježbače.

Vježbe se izvode na 9 sprava koje pokrećete sami. Riječ je o spravama čiji se otpor pokretu stvara s pomoću malih hidrauličkih cilindara. Svrha je pružanje toliko otpora koliko ga vaši mišići u tom trenutku mogu proizvesti. Sprave su prilagođene vašim sposobnostima, a ne obratno.

Na treningu niste nikada prepušteni sami sebi. Uz  stručno vodstvo dobit ćete sve savjete koji će vam omogućiti sigurno i učinkovito vježbanje.

30 sekundi vježbe na spravama, slijedi 30 sekundi vježbi sa rekvizitom ili bez njih. Cijeli trening traje 40 minuta i idealan je za jutro  ili stanku tijekom dana.

Trening je naravno namijenjen svima, može se modificirati baš za vas i uz poticajnu glazbu vrijeme brzo prolazi. Učinci su izvrsni i zato na našim internetskim stranicama pogledajte njihov trening.