"Igre na vodi"

Već tradicionalno belišćanski bazeni su domaćini i organizatori popularnih "Igara na vodi". U ljetnim mjesecima okupljaju predstavnike okolnih gradova i pružaju nezaboravan doživljaj pun smijeha.

Ovogodišnje "Igre na vodi" okupile su momčadi iz Našica, Donjeg Miholjca, Valpova, Đakova i Belišća. Sve igre u sebi predstavljaju najpopularnije sportove u gradu Belišću, nogomet, veslanje, kajak-kanu, košarku i plivanje.

Za osmišljavanje nogometa na vodi, alke na madracima i svih pet igara zaslužan je jedan od organizatora "Baraber extreme team" Angel Milišić Zečević.

- U početku je bilo ono, jer mi smo klub ekstremnih sportova. Bilo je joj, vidi, ekstremisti, bit će ekstremne igre. Ali igre uvijek napravimo tako da svima budu lagane i da ih mogu odraditi, govori.

Tko jednom dođe na igre u Belišće trudi se da ih više nikada ne propusti. Ovo je bila i prigoda da se OPG-ovi predstave gostima sa svojim proizvodima.

Ove godine pobjednici su Đakovčani, Belišćani su drugi, a Valpovčani treći. Rezultat nije bio važan već cjelovečernji pregršt smijeha, dobre glazbe i zabave uz poziv dođite i nagodinu.