Pirelli u potrazi za Julijom

Tvrtka Pirelli na internetskim je stranicama objavila prve kadrove iza kulisa novog izdanja kalendara za 2020. godinu, čija je tema "U potrazi za Julijom".

Fotograf Paolo Roversi još u svibnju je fotografirao devet svjetski poznatih dama: britanske glumice Claire Foy, Miju Goth i Emmu Watson, američke glumice Indyju Moore, Yaru Shahidi i Kristen Stewart, kinesku pjevačicu Chriss Lee, španjolsku pjevačicu Rosaliju i francusko-talijansku umjetnicu Stellu Roversi.

Preuzmite aplikaciju HRT Vijesti!

One na fotografijama Pirellijeva kalendara za 2020. utjelovljuju tragičnu Shakespeareovu junakinju Juliju, piše Guardian. Tumačenje Bardove drame na neuobičajen način pripalo je zvijezdama o kojima se danas najviše govori kao o "Juliji" novog doba.

Paolo Roversi je svoje modele fotografirao u srednjovjekovnim interijerima, a snimio ih je u Parizu i Veroni jednoga svibanjskog vikenda. Svaka od njegovih odabranica interpretirala je ulogu Julije kroz vlastite emocije, umjetničke forme, osobnost i shvaćanje, rekli su iz Pirellija.

- Ja još uvijek tražim svoju Juliju i tražit ću je čitav život, jer Julija je san, komentirao je Roversi svoj rad na kalendaru.