U Koprivnici otvorio brijačnicu po uzoru na "Velo misto"

Koprivnica je nakon tri desetljeća ponovno dobila brijačnicu. Denis Šipek treći je naraštaj koji nastavlja obiteljsku tradiciju frizerskog i brijačkog obrta. Prostor u središtu grada uredio je u retro stilu.

Denis je svoj frizerski salon i brijačnicu nazvao "Glavom i bradom". Želja mu je bila u Koprivnici stvoriti mjesto kakvo pamtimo iz popularne serije "Velo misto", kamo građani dolaze ne samo kako bi dobili vrhunsku uslugu nego i da bi razgovarali, čitali novine i zabavljali se dok čekaju svoj red.

Dolaze mu svi - od 7 do 77 godina. Zanat je Denis "pekao" godinama. S bakom i pokojnom majkom koje su mu uvijek bile potpora. Koprivničanci dobro poznaju frizerku Katicu - jednu od prvih obrtnica u gradu. Prije nekoliko dana obilježila je 59 godina otkako je otvorila prvi salon, a sada je i njezin unuk otvorio novouređenu retrobrijačnicu.

U obitelji Šipek nadaju se da će se ova duga obiteljska tradicija nastaviti. Svi su termini popunjeni. Denis zasad radi sam. Posla ima i više nego što je očekivao. Ako je suditi prema ovim slikama - za njega straha nema. Sve je više novih mušterija.

Pogledajte video: