Ministar Pavić u Šibeniku obišao radove na projektu ABC-a

Šibenski Adriatic Business Centar (ABC) samo je jedan od primjera investicija koje će građanima i poduzetnicima biti na raspolaganju, kazao je ministar regionalnog razvoja i fondova EU Marko Pavić nakon što je obišao radove na tom 20 milijuna kuna vrijednom projektu.

Riječ je o projektu koji se u stopostotnom iznosu financira iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Projektom će se obnoviti poslovna zgrada s okolišem na prostoru bivše tvornice TLM-a.

Zgrada na tri etaže, ukupne površine 1700 četvornih metara, trebala bi do kraja godine postati moderni poslovni centar u kojem će se poduzetnicima i regionalnim dionicima pružati usluge korištenja i najma prostora, informiranja, edukacije i savjetovanja u svim fazama poslovanja, te pripreme i provedbe projekata.

Ministar Pavić je izrazio zadovoljstvo što je upravo Šibensko-kninsku odabrao za svoj prvi službeni posjet nekoj županiji, kojoj je na raspolaganju 1,6 milijardi kuna ugovorenih projekata, dok je za pojekt ABC-a kazao kako je samo jedan od primjera investicija koje će građanima i poduzetnicima biti na raspolaganju.