HIT trening u Sv. Filipu i Jakovu

High intesity training ili trening visokog intenziteta postao je veoma popularan. Traje kraće od ostalih, a brzo se postižu dobri rezultati.

Riječ je o intervalnom treningu. Izmjenjujući blokove vježbi visokog intenziteta, dovodimo rad srca gotovo do maksimuma.

Trening je namijenjen užem krugu iskusnih vježbača, no ne zanemaruju se početnici. Njima se za početak savjetuje trening niskog intenziteta. Tek kada se savladaju vježbe i stekne određena kondicija, može se početi s HIT-om.

U fitness centru Balboa, odakle je i naša instruktorica Antonija Tokić, mnogo je zanimljivih treninga. Za vas smo izabrali ovaj jer je postao iznimno popularan.

Možete trenirati uz more, zimi u dvorani. Uz Šimu Brzića, višeg trenera, i Marina Kulaša, trenera total bodyja, brzo ćete se vratiti u formu ili steći bolju kondiciju. Vaše napore  da poboljšate kvalitetu života mora pratiti zdrava prehrana. Savjete ćete dobiti od ovih vrijednih  trenera a još više informacija je na Facebook stranicama balboa.gym i Balboagym.bnm,