Bili smo na snimanju pilota 'Milijunaša' i razgovarali s Tarikom

Bili smo na snimanju pilot emisije nove sezone kviza Tko želi biti milijunaš? Upitali smo zaštitno lice kviza Tarika Filipovića nekoliko brzopoteznih pitanja.

Rekao nam je koji mu najdraži kviz, a koji nogometaš, hoće li mu nedostajati lovac Dean Kotiga te odgovorio na milijunsko pitanje.

Kviz počinje 8. sezonu prikazivanja na HTV-u nakon gotovo desetljeće duge stanke. Sedam sezona emitirano je od 2002. do 2010. i bilježile su rekordnu gledanost. Dosad je samo jedna osoba postala 'milijunašem' točnije 'milijunašicom', tj. odgovorila točno na svih 15 pitanja - Mira Bićanić godine 2003.

Redatelj kviza je Dalibor Sokolić, a urednik Igor Grković.  

"Tko želi biti milijunaš?" nudi jedinstvenu priliku za ostvarenje snova, za osvajanje novčanog iznosa koji može promijeniti sve. Mogu li natjecatelji izdržati pod teretom očekivanja, s milijun razloga da daju najbolje od sebe u najuspješnijem svjetskom game-showu?

"Tko želi biti milijunaš?" je natjecanje u kojem je opće znanje neodvojivo od ljudske prirode: od koncentracije, strategije i mentalne snage pojedinca. Izazov je to u kojem natjecatelji pomiču svoje granice odgovarajući na pitanja čija novčana vrijednost raste kako igra odmiče. Izazov kojem će uspjeti odgovoriti samo najpripravniji, odlučni kad im se postavi pitanje: "Je li to Vaš konačni odgovor?".