Split – sivilo grada

Četvrta knjiga novinara i pisca Saše Ljubičića 'Split Reality' donosi 18 tužnih, ali i duhovitih priča o suvremenom Splitu.

Nova knjiga Saše Ljubičića donosi prepoznatljiv rukopis u autentičnom žanru i ‘raskoši' Splita – 'reality' trenutka koji živimo: 'Reality' ima svoju dramsku i scensku dinamiku, koja se zgušnjava između prve i treće scene, a četvrta scena je sublimacija, realitet koji na pozornici života režiraju sami protagonisti, Splićani, stoji u najavi koja prati izlazak knjige.

- Tematika ovih priča povezanih imaginarnim karikama, bliska je i prepoznatljiva širokom krugu čitateljstva, a knjiga uskoro prelazi hrvatske granice, gdje je, također, očekuje zainteresirana čitateljska publika, najavljuju iz Naklade Bošković.

Saša Ljubičić novinar je Slobodne Dalmacije. Dosad je objavio nekoliko knjiga, a na lokalnim televizijama desetak godina vodio je političke emisije. Surađivao je na radiju, pisao skečeve za emisiju ‘Po ure torture' i bio koscenarist humoristične TV serije ‘Periferija City'. Godine 2003. dobio je nagradu ‘Miljenko Smoje' za seriju kolumni 'Naša posla'.

Radijski intervju sa Sašom Ljubičićem poslušajte na internetskim stranicama Radio Splita, a izlazak njegove knjige 'Split reality' bio je povod da ga ugostimo i u emisiji Dobro jutro, Hrvatska: