Plesna rekreacija

Kretanje je prirođeno ljudskom tijelu, a ples jedna od rijetkih neverbalnih komunikacija. Čak ako i niste vješti plesač/ica, kretanje uz glazbu veoma je ugodno. Oslobađa se hormon sreće, troše se i neke kalorije, jednostavno zadovoljniji ste.

Sve je to vodilo Kristinu Mikolčić, instruktoricu fitnesa i sjajnu plesačicu, da svoj poziv, ples, učini svojim zanimanjem. Ova kvalificirana medicinska sestra sva je svoja znanja sakupila u trening za žene i posvetila se rekreativnim tečajevima. Njezini su planovi veliki i ostvarivi. Želi otvoriti svoj kanal s vježbama i tako doprijeti do što više ljudi koji će se uz ples rekreirati, naučiti nešto o prehrani, anatomiji tijela, dobiti vrijedne savjete.

U svoj je trening Kristina uklopila i vježbe iz aerobike, pa nećete biti uskraćeni za vježbe jačanja trbušnih mišića i bedra, premda vam ples lijepo oblikuje i te mišiće.

Zanimljivo je i to da za ovu plesnu rekreaciju, za razliku od tečaja društvenog plesa, ne morate imati partnera, već se plesu prepuštate uz sjajno Kristinino vodstvo i dobru glazbu.