Ivica Kostelić priznao: "Kad sam prvi put plesao valcer vikali su mi da skinem skije"

U emisiji "5.com s Danielom" ovoga petka Daniela Trbović ugostila je dvije zvijezde - najboljeg hrvatskog skijaša svih vremena Ivicu Kostelića te glazbenu divu i dobitnicu osam Porina Ninu Badrić.

Već na početku emisije Ivica je pokupio komplimente vrckave Daniele koja je pohvalila njegov izgled uz opasku kako odlično izgleda za jednog umirovljenika.

- Pa nisam više u onako dobroj kondiciji, ali sam u prilično dobroj kondiciji za penzionera, nije joj ostao dužan Ivica.

- Izgledaš bolje nego ikad, pohvalila ga je i Nina te dodala da je velika obožavateljica cijele obitelji Kostelić.

Na pitanje kakav je bio njihov odnos s fanovima tijekom karijere, Ivica je zafrkantski odgovorio: - Ako si uspješno odvozio utrku, grle te svi, ako nisi bio uspješan, onda samo mama i tata.

Nina je dodala kako zvijezde dio svojeg uspjeha duguju obožavateljima i publici.

- Ona nas prati, ona nas stvara, ona nas ostavlja ako je razočaramo. Mislim da je najvažnija stvar zapravo zreliti sa svojom publikom i biti najiskreniji što možeš na tom svojem putu dok god on traje, iskreno je kazala.

Daniela je za goste pripremila i nekoliko škakljivih pitanja te su tako gledatelji i publika u studiju imali priliku doznati koliko Nina zapravo poznaje skijašku terminologiju te što Ivica zna o glazbenim tehnikama.

No tu iznenađenjima nije bio kraj, jer su se okušali i na plesnom podiju. Kada je doznao da treba otplesati valcer, Ivica je priznao kako je njegovo prvo iskustvo s valcerom završilo fijaskom.

- Znaš što su meni rekli na svadbi kad sam prvi put plesao valcer? Vikali su - skini skije! I pancerice!, našalio se Ivica.

Doznali smo i kako oboje obožavaju našu obalu. Tako je Ivica od malih nogu vezan uz otok Mljet, dok posebno mjesto u Nininu srcu ima Hvar u kojem obavezno provodi ljeta. No otkrila je da ljubav prema Hvaru nije došla iznenada i to zbog specifičnog lokalnog dijalekta.

- Ja sam se prvih godina svađala s njima jer sam mislila da me vrijeđaju. Dosta se deru. Trebalo mi je par godina da ga usvojim, ali sad razumijem forski, ponosno je kazala.

Neizostavni dio emisije bili su i glazbeni nastupi gostiju. Ivica je gledatelje počastio vrsnim gitarističkim bravurama te s bendom Ante Gele otprašio "Sweet Home Chicago", dok je Nina otpjevala svoj veliki hit "Rekao si". Emisiju pronađite u videoteci multimedijske usluge HRTi, gdje se nalaze i prethodno emitirana izdanja zabavnog talk-showa.