Humanitarni koncert 'Pjesmom za Nadu'

Humanitarni koncert Pjesmom za Nadu, koji će se održati danas u 18,30 sati u dvorani HKD-a Sušak u Rijeci, Udruga žena operiranih dojki Nada - Rijeka nastoji sakupiti sredstva za nabavku opreme za potrebe KBC-a te za rad Udruge Nada - Rijeka.

Na koncertu nastupaju Dražen Turina Šajeta, Mario Lipovšek Battifiaca, Igrokaz, Daniel Šimek, Vokalna skupina DiM, Dance Queen, Dijagnoze, Neven Barac, Francesco Squarcia i Aleksandar Valenčić, Sandy & Saša band, Medicinska škola te gost iznenađenja.

Ulaznice se prodaju po cijeni od 50 kn i mogu se kupiti u Udruzi Nada Rijeka u ulici Milana Smokvine Tvrdog 5 od 07,00 do 15,00 sati i jedan sat prije početka koncerta na blagajni HKD-a.

Uoči humanitarnog koncerta ekipa emisije Dobro jutro, Hrvatska javila se iz Rijeke sa sugovornicima predsjednicom Udruga žena operiranih dojki Nada - Rijeka Ivankom Penko, Ivanom Delićem iz glazbenog sastava 'Dijagnoze', učiteljicom Sanjom Albaneže, te malim recitatoricama Natali, Izabelom, Leom i Lenom, koje su za ovu prigodu postale Gervaisove 'Tri nonica':