U svom filmu: Massimo Savić

Krasi ga jedinstven vokal, a uz njegov "Sjaj u tami" i "Stranca u noći" zaljubljivale su se generacije.

Gost emisije U svom filmu, urednice i voditeljice Tončice Čeljuske, bio je višestruki dobitnik Porina, pjevač Massimo Savić.

Massimo je rekao kako tajne uspjeha nema te ako govorimo o sjaju koji ne blijedi, događa s to da on i dalje snima i izdaje nove kompozicije.

- Ja imam nove hitove i ta svježina je to što me održava. I ta želja za učenjem i upoznavanjem novih tehnika, održava me na sceni. Nije bilo lako prijeći s analognog na digitalno snimanje, a da ne ispadneš idiot, istaknuo je Massimo.

Naglasio je kako su mnogi pisci koji su govorili o glazbi rekli za glazbu da je ona najbliža božanstvu, rekao je.

- Glazba je nešto što ne vidiš i ne možeš dotaknuti. Glazba su mikro detonacije u zraku koje nešto čine našim emocijama. Glazba je emotivna pismenost, naglasio je Massimo.

Massimo je rekao kako se on uvijek "vrti” između 74 i 76 kilograma.

- Nakon koncerta imam 74 i tristo kilograma. Znači da po svakom koncertu izgubim oko 2 kilograma. To je za mene normalno zato što se puno krećem na bini, naglasio je.

Morao sam se naučiti poniznosti, zato što moraš znati o onome koliko ne znaš, rekao je, zato što se postavlja pitanje kako da se akumulira znanje koje je npr. imao Arsen Dedić.

- Ja sam pored Arsena mogao samo slušati, gledati i osjećati se blagoslovljeno zato što dijelim prostor s takvim velikanom, naglasio je.

Više o tome što je Massimo rekao u emisiji,  pogledajte ovdje.