Tekst našeg Branimira Farkaša premijerno u KNAP-u

Roman prvijenac našeg kolege Branimira Farkaša dobio je svoje kazališno uprizorenje. 'Iskrica' je sinoć pretpremijerno izvedena u zagrebačkom kazalištu KNAP, a večeras je i službena premijera.

HRT-ov novinar Branimir Farkaš još je 2016. godine napisao roman prvijenac - dramu pod nazivom 'Iskrica' koju je sada na scenu postavio Teatra Erato.

- Humoristička drama 'Iskrica' govori o dvoje ljudi u zrelim godinama koji se dopisuju preko internetske stranice za upoznavanje. Karmen ima 43 godine, a Žarko 60. Iako njihov prvi spoj djeluje kao totalni fijasko, sve se na kraju pretvara u pravu pustolovinu. Ipak, Žarko ima i jednu tajnu. Ova ljubavna drama, obiluje humorom, zabavnim situacijama, ali ujedno govori o ljudskoj psihi, ljubavi i ljubavnoj boli, najavljuju iz Teatra Erato.

Ulogu Karmen tumači Ana Vilenica, Žarka prvak drame HNK-a Siniša Popović, a redatelj je Ivica Kunčević. Glazbu je napisao Roko Farkaš, a video je montirao i snimao Ivan-Stjepan Lucić.

Između pretpremijere i premijere u studio emisije Dobro jutro, Hrvatska svratili su redatelj Ivica Kunčević, glumac Siniša Popović, producentica Lidija Ivanda i, naravno, naš Branimir Farkaš: