Mali Poduzetnici s velikim idejama

U osječkoj Osnovnoj školi Mladost već 7 godina djeluju Mali veliki poduzetnici. Posebnost te izvannastavne aktivnosti je zauzimanje za najveće životne vrijednosti. Izdali su i svoju knjigu!

Poduzetnici iz Osnovne škole "Mladost" možda jesu mali, ali njihove su ideje velike!

- Zauzimamo se za prave životne vrijednosti, a to su ljubav, dobrota, istina i zajedništvo, govori član Malih poduzetnika.

I dok su prošle godine njegovali odgovornost i razvijali ljubav prema Slavoniji...

- Ove školske godine istražujemo je li škola dom! Istražujemo dobrotu, dobrota je sposobnost, lijepo je biti dobar, želimo potaknuti sve naše sugrađane da i dalje misle dobro, govore dobro i rade dobro, članice Malih poduzetnika.

Napisali su i pravu pravcatu knjigu u koju su uložili mnogo truda i ljubavi!

- U našoj knjizi se radi o životnim vrijednostima koje su prikazane kroz zanimljiv natječaj, govore.

To je jedna bajka koja govori o aktualnoj situaciji u Slavoniji na jedan dječji način, govori Janja Lučić, voditeljica Malih velikih poduzetnika.

Pomagale su im i studentice osječkog Učiteljskog fakulteta koje ističu da su uživale stječući znanje izvan fakultetskih učionica.

- Ovo nam je prekrasna prilika da budemo više i s djecom i s učiteljicom te mislim da smo stekli puno iskustva, koje ne znam gdje bismo stekli, govori Andreja Krejči, studentica Učiteljskog fakulteta, Osijek.

Male poduzetnike ove godine očekuje predstavljanje njihove knjige, ali i mnoge druge akcije! Jer, kažu, čvrsto su odlučili pokazati da je škola mjesto ljubavi, a ljubav i dobrota su im u životu najvažniji!