Već osmi put Fuliranje stiže na zagrebački Advent

Ovogodišnje Fuliranje, jedno od prvih zagrebačkih adventskih događanja, kreće ovaj vikend i donosi 16 nastupa uživo i više od 35 DJ-a uz ponudu 30-ak restorana i barova iz cijele Hrvatske.

Od 2015. održavalo se na dvije lokacije - u Tomićevoj te Kurelčevoj ulici, a 2017. godine preselilo se na Strossmayerov trg, lokaciju smještenu između dvije iznimno popularne adventske priredbe - božićnog sajma na Zrinjevcu i Ledenog parka na Trgu kralja Tomislava.

Jedan od organizatora glazbenog programa je i Nick Colgan koji se preselio u Hrvatsku iz Velike Britanije. Poznat po dugogodišnjoj suradnji s grupom UB40, u Hrvatsku Colgan dovodi poznate svjetske festivale i radi odlično pivo, pa je za Fulranje pripremio i posebno festivalsko pivo.

- Fuliranje se ponosi svojom gastronomskom ponudom, za koju će se ove godine brinuti 30-ak restorana i barova iz cijele Hrvatske, u čijim će se kućicama nuditi delicije sa svih strana Lijepe Naše, ali i iz cijeloga svijeta. Na Strossmayerovom trgu tako ćete moći uživati u sočnim kobasicama, germknedlama, sarmicama, fritulama, bunceku u burgeru, trdelniku i koječemu drugom, najavljuju organizatori

Dobru hranu prati i bogat glazbeni program koji obuhvaća 16 nastupa uživo i više od 35 DJ-a, a među njima će biti i grupa Elephant Hump, koja je nastupila u studiju emisije Dobro jutro, Hrvatska. Sastav je osnovan početkom 2016. godine, a čine ga Dražen Gašparac (gitara, samples), Danijel Hršak (truba), Lovro Vrus (bas gitara) i Matija Nikić (perkusije) te na domaćoj glazbenoj sceni djeluju već duže vrijeme.

Program Fuliranja uz grupu Elephant Hump u emisiji Dobro jutro, Hrvatska najavila je glasnogovornica događaja Hana Klain, o glazbenom programu su govorili Nick Colgan Josip Hubzin poznatiji kao DJ Pepi Jogarde, a gastronomsku ponudu su predstavili Dario Kožul i Madhavi Cvitković: