Power pilates u Zadru

Saznali smo što je to i zašto je tako dobar trening.

Domaćica Jagoda Radović sebe opisuje kao "dite sa sela". Svaki dan neka aktivnost. No s urbanim životom došli su i bolovi u leđima pa su joj liječnici osim fizioterapeutskih vježbi preporučili i grupne treninge. Počela je dolaziti na Power pilates voditeljice pilatesa i joge Josipe Skroče i već je 5 godina zadovoljna vježbačica.

Da biste vježbali power pilates morate biti upoznati s pilatesom. Taj trening zadržava osnove pilatesa i dodaje im vježbe za jačanje mišića i stabilizaciju trupa te ravnotežu u jačanju svih mišićnih skupina. Ovim načinom vježbanja razvit ćete i fleksibilnost što je za većinu koja živi neaktivno, veoma važno.

Jagodi s početka naše priče upravo se to i sviđa.

Jasminka Kekić Žepina bila je djelatna vojna osoba pa su se redoviti treninzi i provjere podrazumijevali. Na power pilates došla je po preporuci ali i iz znatiželje i sada je veoma zadovoljna.

Dobar osjećaj već nakon nekoliko dolazaka potvrđuje nam i voditeljica pilatesa i joge Josipa Skroče.

Zaslugom vrijedne voditeljice polaznici osjećaju dobrobiti treninga ali i rješavaju se mitova o vježbanju, mršavljenu, izgledu i čudotvornim metodama rada.

Znanje koje je stekla Josipa Skroče primjenjuje u borbi protiv najveće bolesti današnjice, a to je sjedenje za kompjutorom,  pred televizorom, u autu. Mogli bismo nabrajati u nedogled. Takav način života iznimno je opasan baš za kralježnicu.

Dobra atmosfera, zajedništvo,vidljivi rezultati još su neki od razloga zašto se redovito dolazi na trening. Pa ako ste u Zadru i želite vježbati pridružite se. Rado će vas primiti.

A ovdje možete pogledati kratki trening: