Ivan Dečak: Htio sam biti teta u vrtiću

U ovotjednom izdanju talk showa 5.com s Danielom gostovala su dva mentora nove sezone showa The Voice Hrvatska - pjevač koji je neizmjerno zadužio našu glazbenu scenu Massimo Savić i karizmatični frontman Vatre Ivan Dečak.

Predstavljajući svoje goste, znatiželjna Daniela pokazala je da se dobro pripremila spominjući komentare na račun Dečakova prezimena. Ivan je rekao da se naslušao svega, ali da su šale uglavnom "simpatične i lijepe".

- Nemam ništa protiv toga, ako ništa drugo, prezime će me učiniti vječnim dječakom, kazao je.

Ni Massimova tajna nije ostala sakrivena, doznali smo da je njegovo ime Massimo Savić Moreno te da su za to zaslužni roditelji.

Kako su obojica mentori nove sezone showa The Voice Hrvatska, na red je došla i ta tema.

- U ovoj sezoni toliko je sjajnih kandidata, samouvjerenih, fenomenalnih pjevača. Nevjerojatno, bio je iznenađen Dečak.

- S obzirom na to da je treća sezona, stvarno to nismo očekivali. Svi oni jako lijepo zvuče na engleskom, međutim u Hrvatskoj se govori hrvatski i na tom jeziku treba postići sugestivnost. Na tome trebamo raditi, napomenuo je Massimo.

Na pitanje kako se osjećaju kada mladićima i djevojkama koji sudjeluju u showu sruše snove i očekivanja, priznali su da im to teško pada. 

- Njima je to sada najvažniji trenutak u životu. I zato ti bude jako teško reći nekome da nije uspio proći, kazao je Massimo.

Daniela je spomenula da nikad neće zaboraviti priču o Dečakovu studiranju na Pravnom fakultetu. Sa smiješkom ga je razotkrila: - Roditeljima si govorio da ideš na predavanja, a zapravo si vježbao s bendom.

On je sve potvrdio.

- Joj, bilo mi je dosadno i ja sam nakon izlaska na jedan ispit shvatio da to ipak nije za mene. Tada sam upisao pedagoški, htio sam biti teta u vrtiću. No onda je krenulo ovo s bendom, razjasnio je. 

Još se jednom pokazalo da pred Danielom nijedna tajna ne može ostati skrivena. Obojica su priznali da su "falšali" tijekom nastupa, i to više puta.

Na Danielino čuđenje Dečak ju je podsjetio: - Dogodi se. Pa bila si sa mnom vani. Sjećaš se kada sam ti pjevao na uho.

Kazali su i da nikad nisu doživjeli zviždanje za vrijeme koncerta, no da je bilo dobacivanja iz publike i komentara. "Sviraj nešto od Deep Purplea", prisjetio se Massimo jednog od tih trenutaka.

Dobro raspoloženje u studiju dodatno su podgrijali sjajni nastupi gostiju. U glazbenom dijelu emisije popularni je dvojac zajednički izveo pjesmu "Nama se nigdje ne žuri", a frontman Vatre svoj "Tango".