Ivan Dečak: Blokiranje daje dodatnu draž, borba je za svakog kandidata

Od 7. prosinca subotom je Hrvatska uz 1. program HTV-a i The Voice. Treća Audicija je u znaku povratnika u "The Voice". Čak dvoje kandidata iz prethodnih sezona smoglo je snage ponovno stati pred 4 crvena stolca te su tako potvrdili da od snova nikada ne treba odustati. Konkurencija je velika, pjevačke kvalitete natjecatelja neupitne, ali da bi se mentor okrenuo, potrebno je i nešto više.

- Imamo stvarno dobre kandidate, sada je to mlada generacija i zanimljivo je vidjeti kako oni razmišljaju i promišljaju o glazbi - kazao je u emisiji Dobro jutro, Hrvatska Aljoša Šerić producent i član stručnog tima.

-
Istina, imamo Jakoba koji je toliko mlad da kada smo ga pitali koliko ima godina, rekao je 18 i pol - dodao je mentor Ivan Dečak.

Borba je, kaže, za svakog kandidata, stalo im je da te ljude koje su im se svidjeli, dobiju u svoj tim. Zato je i blokirao Massima.

- I dobro sam napravio. Jakob se premišljao između Massima i mene i dobro je da sam ga blokirao. Ali to daje igri dodatnu draž - kaže Dečak.

- Ja se nikad ne bih prijavio na takvo nešto, divim se tim mladim ljudima koji su tako dobro posloženi u glavi da zanemare tremu koja je izuzetna. Izađeš pred auditorij od 400 - 500 ljudi i još te gleda milijun ljudi, nisi profesionalac, često ti je prvi put i moraš pustiti glas u toj tišini... ja to ne bih mogao - ocijenio je Aljoša.