U prometnoj nesreći teško ozlijeđen glumac Aleksandar Bogdanović

Glumac osječkog Hrvatskog narodnog kazališa (HNK) Aleksandar Bogdanović teško je ozlijeđen u Osijeku kada ga je na pješačkom prijelazu udarilo vozilo kojim je upravljao 22-godišnjak, koji je pobjegao s mjesta nesreće, a naknadno je priveden, doznaje se u policiji.

Bogdanovića je vozilom udario 22-godišnji vozač, koji je otišao s mjesta nesreće, a naknadno je priveden.

Ne navodeći identitet ozlijeđene osobe osječko-baranjska policija je izvijestila da se nesreća dogodila u subotu oko 22,35 sati, između Trpimirove ulice i Vijenca Ivana Meštrovića, u trenutku kada je osobni automobil naletio na 45-godišnjeg pješaka, koji se kretao po pješačkom prijelazu.

Nakon nesreće vozač se udaljio s mjesta nesreće, bez da je pružio pomoć ozlijeđenom pješaku ili pozvao policiju, koja ga je pronašla oko 23 sata. U 23,45 sati vozač je priveden u policijske prostorije, kazao je Hini glasnogovornik osječko-baranjske Policijske uprave Zoran Kon.

Dodao je kako je, uz navedene prekršaje, 22-godišnji vozač upravljao vozilom prije stjecanja prava na upravljanje. Ozlijeđeni pješak zadobio je teške tjelesne ozljede opasne po život i zadržan je na liječenju u osječkom Kliničkom bolničkom centru (KBC).

Na mjestu nesreće obavljen očevid, koji je obavio zamjenik osječkog općinskog državnog odvjetnika.