Biti fit u novoj godini

Volimo početke. Dijetu počinjemo ponedjeljkom, vježbanje od prvog u mjesecu. I zato mislimo da je sada najbolji trenutak da se ozbiljno prihvatite provođenja zdravog načina života.

Vodimo vas kod kineziologinje Lejle Dizdarević Brković na trening koji uključuje vježbe s težinom vlastitoga tijela, kardio i trening na spravama. Namijenjen svima.

Vježbe na reformerima, spravama za pilates vježbanje, zahtijevaju stručno vodstvo i trener je tu da vas ispravlja, vodi, pomaže i brine  o vašem napredovanju.

Kineziologinja Tea Mišković koja nam je uz Valeriju Basquieru demonstrirala ovaj inovativni trening, voli teške vježbe.

Smatra da je ovaj, namijenjen donjem dijelu tijela, naročito važan jer previše sjedimo. Tako sepogoršava cirkulacija i javljaju bolovi u kralježnici.

Naravno, rekreativci nisu uvijek oduševljeni težinom vježbi, iako znaju da su korisne.

Sve vježbe koje preporučuje, Lejla najprije isproba sama. Tako je dugo i strpljivo ispitivala sve mogućnosti pilates sprava za koje tvrdi da su nedvojbeno izvrsne.

Na početku treneri utvrđuju mogućnosti svakog vježbača. Svi dolaze s različitim problemima, a rezultati takvog pristupa vidljivi su brzo.

U ovom vedrom i stručnom timu malo ćemo više prostora dati Tei. Ona je trenerica je i glazbenica. Do nedavno je svirala bas gitaru u poznatom  nizozemskom bendu Luminize, a nakon povratka u Hrvatsku svira u ženskom bendu Cure.

Dobra kondicija i tu je važna jer nije lako biti na sceni. Lejla i tim na našim internetskim stranicama daruju vam kratak trening i vrijeme je da počnete vježbati.