Besplatne predstave u Žar ptici

Zavirili smo u garderobu kazališta Žar ptica gdje smo doznali detalje o besplatnim izvedbama predstava u programu 'Nema zime u Žar ptici'. Iako su školski praznici ove godine skraćeni, to ne znači da prvi tjedan školske godine ne može proći u još uvijek zabavnoj, prazničkoj atmosferi.

Gradsko kazalište Žar ptica u popodnevnim satima do 10. siječnja poziva sve učenike i njihove roditelje da u sklopu tradicionalne akcije ‘Nema zime u Žar ptici’ besplatno pogledaju tri velike prošlogodišnje kazališne uspješnice.

- Među njima je 'Tonček i Točkica', najbolja dječja predstava u 2019., potom najnovija premijerna predstava 'Kameni svatovi', koju još brojni nisu imali prilike pogledati, kao i scenski iznimno atraktivni Indijanci u 'Indijanskoj priči', najavljuju iz kazališta.

Ekipu emisije Dobro jutro, Hrvatska u garderobi je dočekalo dvoje glumaca Amanda Prenkaj i Petar Atanasoski, koji danas u 17.30 sati nastupaju u 'Indijanskoj priči', te ravnatelj kazališta Drago Utješanović koji je najavio program besplatnih izvedbi: