Upozajte Prostor fiskulture i kineziologinju Gordanu Majerić Tomić

Upozajte Prostor fiskulture i kineziologinju Gordanu Majerić Tomić koja ga je osmislila. Njezina želja da se posveti ljudima koji žele promijeniti fizički i psihički status, realizirala se u metodi koju podučava. Pomoći ljudima, objašnjava, motiv je svakog trenera, no treba znati kako prići pojedincu, otkriti i riješiti problem  zbog kojeg je došao.

Današnji svijet fitnessa podijeljen je u kategorije. Dobro je imati široku lepezu ponuda i pronaći snage i mjesto za nove treninge i izazove i ni jednu tehniku ne uzimati zdravo za gotovo.

Dobra komunikacija struke i znanosti, napretka i povijesti najvažnija je za klijente, rekreativce, profesionalne sportaše ili plesače. Samo tako može se sveobuhvatno baviti čovjekom koji je danas uz nevjerojatan tempo života izgubio svoje glavne osobine.

Koncept Prostora fiskulture koji su osmislili Gordana i njezin suprug, temelji se na ideji urbanog treninga.

Treninzi Gordane Majerić Tomić nevjerojatno su maštoviti. Rekviziti za koje i ne pomišljamo da bi nam mogli pomoći u vježbanju, temelj su tog načina rada.

Kada dođemo u situaciju da na drugačiji način upotrebljavamo mišiće, svojem smo tijelu dali novu funkcionalnost i to je Gordanin najdraži izazov. Pronaći kreativne i nove mogućnosti za vježbanje. U tome joj svesrdno pomaže suprug koji je gledajući 2,5 godišnjeg sina kako se ljulja osmislio vježbe s ljuljačkom. No sve razloge zbog kojih treba dolaziti na trening Gordana sažima u jednu riječ i objašnjava.

U vremenu kada se ljude potiče na brže, više, jače, na emotivnu distanciranost, ući u Prostor fiskulture zaista je ugodno.

Skladan obiteljski život Gordani daje snagu i motivaciju da se poslu još više posveti. Njezin je cilj, rast i napredak programa fiskulture, edukacija instruktora, ali i vježbača.