Movement balance sistem

Movement balance sistem kineziologinje, magistre znanosti Martine Mavrin Jeličić sustav je koji rekreativcu nudi uravnotežen i pravilan pokret. Vježbanje tako postaje sigurnije.

Jasno dijagnosticiranim problemom izbjegavaju se pogreške u vježbanju i moguća daljnja erozija koštanog i mišićnog sustava.

Martina se kao djevojčica bavila ritmičkom gimnastikom i plesom. Ljubav prema pokretu usmjerila je prema studiranju kineziologije i znanstvenom radu. MBS prati znanstvena istraživanja i spaja te spoznaje s istraživanjima koje Martina provodi. Tijela tako postaju i ostaju funkcionalna i lijepa.

Na njezinim se treninzima vježba i s rekvizitima, no oni su uvijek jednostavni jer cilj je ove svestrane kineziologinje da vježbe budu razumljive i dostupne svima.

U svijetu u kojem je rekreacija postala obaveza, a ne zadovoljstvo, lako se izgubiti u šumi informacija koje nudi svijet fitnesa. Tajna je, objašnjava nam Martina, u dobrom omjeru aktivnosti i odmora te pravilnom pristupu vježbama.

Martina Mavrin Jeličić je i profesorica tjelesne kulture na Fakultetu prometnih znanosti u Zagrebu. Za nekoliko mjeseci postat će doktorica znanosti. No jedini pravi cilj u svojoj profesionalnoj karijeri vidi u prenošenju zdravog i korisnog načina života te ljubavi prema kretanju studentima s kojima radi i rekreativcima koji dolaze u MBS.