Vitafit - stručna pomoći mladim sportašima

Zadovoljstvo je upoznati Mihaela Premuša, trenera fitnesa. Njegova je ideja o pružanju stručne pomoći mladim sportašima zaživjela još prije 15 godina kada je u Murskom Središću otvorio centar za rekreaciju i fizičku pripremu sportaša.

Danas je Mihael potpuno zaokružio svoju ideju surađujući s Marijom Hižman, trenericom atletike, i Nikolom Vukovićem, trenerom fitnesa.

Na treningu su atletičarke, tenisači, nogometaši. Svi su oni uz redovito školovanje izabrali sport i sve izazove koje on nosi. Razumiju da je riječ o o pripremi koja je najvažniji dio budućih izvrsnih rezultata i marljivo vježbaju.

Procesu treniranja s mladim ljudima prilazi se veoma pozorno. Izabiru se pravi treninzi, trajanje, specifičnosti svakog pojedinog sporta. Izgraditi snagu, izdržljivost, vjeru u dobar rezultat, može se samo upornim i strpljivim treniranjem.

Mihaleova obitelj, supruga i dvoje djece, aktivni su u svim sportovima i to je još nešto što ovaj mladi trener preporučuje svima. Iskušati razne sportove, otići u prirodu, biti aktivan. Rezultati sigurno neće izostati.