Upoznajte najdugovječniju posjetiteljicu Dore i Opatije

S novostima o Glazbenim danima HRT-a u emisiju Dobro jutro, Hrvatska jutros se javila naša riječka ekipa iz opatijskog hotela Ambasador.

Ondje je, naime, gradonačelnik Grada Opatije Ivo Dujmić, ususret vikendu u kojem će se održati Glazbeni dani HRT-a i Dora u Opatiji, uručio ulaznice za glazbene manifestacije dugogodišnjoj gošći Opatije Mili Ajzenštajn Stojić te Marinu Cvetkoviću.
Gosti show programa Dore - Roko Blažević i pobjednica Eurosonga 2018., Netta!
Gospođa Ajzenštajn Stojić ima 98 godina, bila je na svim Dorama dosada te joj je prije 3 godine uručena nagrada TZ-a Opatija u povodu 70. dolaska u taj grad. Inače, gospođa tijekom zimskih mjeseci boravi u Hotelu Ambasador.

Gospodin Marin Cvetković, otac je poginulog hrvatskog branitelja Marina Cvetkovića, Opatijca po kojem nosi ima Sportska dvorana 'Marino Cvetković', u kojoj će se drugu godinu zaredom održati Dora. Marino je bio opatijski košarkaš, a poginuo je u prosincu 1991. na ličkom ratištu.

Pogledajte javljanje iz Opatije tijekom kojega smo razgovarali s gradonačelnikom Ivom Dujmićem, te Milom Ajzenštajn Stojić i Marinom Cvetkovićem: