Entrio: Panika zbog koronavirusa nije smanjila interes za koncerte

Agencija za prodaju ulaznica Entrio izvijestila je u utorak da atmosfera panike od širenja koronavirusa nije smanjila interes za koncerte, festivale i klubove u Hrvatskoj te se bilježi čak i rast prodaje ulaznica.

Entriova analiza utjecaja svjetske zdravstvene krize na događanja i prodaju ulaznica u Hrvatskoj pokazuje da se ulaznice prodaju uobičajenim tempom, čak se bilježi i rast prodaje za dolazeća događanja, navodi u priopćenju agencija Entrio koja prodaje ulaznice za  koncerte, festivale, predstave, klupski program, konferencije i sportske događaje.

- Htjeli bismo umiriti naše kupce i napomenuti kako će se, prema informacijama koje imamo u ovom trenutku, svaki od preko 150 događaja u Hrvatskoj, koji su trenutno u prodaji putem Entria, regularno održat, ističe Berislav Marszalek, osnivač i direktor Entria.

Prema analizi Entrija, broj prodanih ulaznica u zadnjem tjednu veljače nadmašio je prodaju u prvom i drugom tjednu. U agenciji na dnevnoj bazi prate aktualna zbivanja i preporuke hrvatskih zdravstvenih institucija, koje drže situaciju pod kontrolom. Vjeruju da nema mjesta za paniku i da će građani moći po planu uživati na svojim omiljenim događajima.

Entrio u svojoj ponudi ima koncerte izvođača poput Vojka V, Fatboy Slima, Kandžije, dua Denis&Denis i stand-up komičara Vlatka Štampara. Tu su i brojni festivali poput Dimensionsa, Outlook Originsa, SeaStara, SeaDancea te poslovne konferencije Digital Takeover 2020.
Glazbene novosti: Cypress Hill, Fatboy Slim i Boomtown Rats