Idris Elba pozitivan na koronavirus

Britanski glumac Idris Elba objavio je u ponedjeljak da je pozitivan na koronavirus, čime se pridružuje sve duljem popisu međunarodnih 'selebritija' zaraženih koronavirusom. Elba je na Twitteru objavio da nema simptome, ali je u samoizolaciji. Nije objavio na kojoj je lokaciji.

- Jutros je ustanovljeno da sam pozitivan na Covid 19. Osjećam se ok, zasad nemam nikakvih simptoma ali sam se izolirao. Ostanite kući i budite pragmatični. Obavještavat ću vas kako sam... Bez panike, napisao je četrdesetgodišnji Elba.

Objasnio je da se testirao jer je doznao da je u petak bio izložen zaraženoj osobi koju nije identificirao: Budite pozitivni. Ne paničarite, rekao je u videoporuci uz svoju suprugu Sabrinu u pozadini.Nakon Elbine poruke studiji su objavili da prekidaju snimanje filmova diljem svijeta. Studio Warner Bros rekao je u ponedjeljak da prekida snimanje četvrtog nastavka ‘Matrixa’ u kojem glumi Keanu Reeves te treći nastavak ‘Fantastic Beasts and Where to Find Them’. ‘Matrix’ se trebao snimati u Njemačkoj.

Universal Pictures, Netflix Inc i Disney također prekidaju snimanja.
Tom Hanks pušten iz bolnice, supruga ostaje u bolnici