I velike zvijezde pomažu nam u karanteni

Svako zlo za neko dobro, pa tako i pandemija koronavirusa širi vidike svih nas (ili većine), budi u nama želju da pomogenmo slabijima i radimo na dobrobit zajednice. Tako i svjetske zvijezde, koje, dakako dopiru do vrlo velikog broja ljudi, iz karantena šalju poruke obožavateljima diljem svijeta.

Upozoravaju nas na pridržavanje pravila struke, Lady Gaga pokazuje nam kako uživa s dečkom kod kuće, Justin Bieber vrijeme ispunjava plesom, a Demi mami uzdahe sunčajući se gola. Glazbenici se brinu i da nama bude zabavnije kod kuće, pa su odlučili podijeliti s fanovima svoju glazbu.

Veliki Bruce Springsteen za vrijeme izolacije podario nam je sjajni koncert London Calling: Live at Hyde Park 2009 s E Street Bandom:Frontmen megapopularnog irskog benda U2, Bono Vox, na Facebooku je hrabrim Talijanima, ali i svim doktorima, sestrama i drugima koji se "bore" na prvim crtama posvetio pjesmu:Bivši pjevač R.E.M.-a Michael Stipe također se obratio fanovima s preporukama kako se ponašati:Kultni glazbenik Neil Young također je obožavateljima podario svoju glazbu - u streamu ispred svojeg kamina:Justin Timberlake podsjeća da svaka mala sitnica moće pomoći:Svijet je ujedinjen, i nadajmo se da će ta pozitivna energija i slušanje savjeta o prevenciji, pobijediti Covid-19 čim prije i vratiti nas normalnom životu.