Vrhunska glazba za sve generacije

Da glazba liječi opće je poznato, a u najmanju ruku smiruje živce. A to će nam svima trebati u karanteni zbog pandemije koronovairusa.

Stoga je i HRT do jeseni odgodio novu sezonu showa Zvijezde pjevaju, te od večeras na Prvome programu u 20:05 repriziramo treću sezonu publici omiljene A strane

Večer uz četiri jedinstvene pjevačice

U tri iznimno uspješne sezone zabavno-glazbene emisije, kroz dvije godine snimljeno je 25 emisija. A strana jedna je od najskupljih produkcija i najgledanijih formata u nas, a od samih početaka hvale ju glazbeni kritičari, struka i publika.Uz emisiju je bilo suza i smijeha, jer podsjetila nas je na neke od najljepših pjesama hrvatske glazbene produkcije u izvedbi iskusnih glazbenih imena i predstavnika novije generacije te uz pratnju vrhunskih glazbenika. Bilo je tu neočekivanih dueta, neobičnih obrada, dirljivih izvedbi i briljantnih solaža.Voditelji Duško Ćurlić i Ivan Vukušić ugostili su poznata imena hrvatske glazbene scene koja su gledatelje provela kroz svoje najbolje i najdraže pjesme, ispričala svoju povijest te se prisjetila važnih glazbenih opusa hrvatske zabavne glazbe, pop-glazbe i rock-glazbe. Tko još ne zna da su nas vrhunskim izvedbama oduševljavali sudionici popularne HRT-ove emisije The Voice – Najljepši glas Hrvatske?

Uredništva emisije čine Ariana Jandrić, Romana Nemčić, Julijana Filakovity, Marija Nemčić, a producent je Ivica Vlašić.

iU ležernoj zabavi za sve generacije možete uživati i na YouTube kanalu HRT-a i multimedijskoj platformi HRTi, gdje su dostupne sve emisije.