Princ Charles zaražen, kraljica je dobro

Britanski prijestolonasljednik princ Charles zaražen je koronavirusom, objavljeno je iz njegove službene rezidencije Clarence Housea.

Princ Charles (71) zasad ima samo blage simptome i osjeća se dobro, kazao je njegov glasnogovornik. Njegova supruga, vojvotkinja od Cornwalla, testirana je i nije zaražena. Charles i supruga Camilla sada su u samoizolaciji u dvorcu Balmoralu.

Iz palače je priopćeno da je nemoguće znati tko je Charlesa zarazio s obzirom na njegove brojne javne obaveze zadnjih tjedana.

Britanska kraljica Elizabeta II. dobrog je zdravlja, priopćila je Buckinghamska palača nakon što je objavljeno da je njezin sin princ Charles zaražen koronavirusom, objavio je BBC.

Kraljica je sina posljednji put vidjela 12. ožujka. Izvor iz kraljevske palače kazao je da je Charles najranije mogao biti zaražen dan poslije, prenosi Reuters.

- Kraljica je dobra zdravlja. Princa od Walesa je zadnji put vidjela 12. ožujka, priopćila je i palača. Kraljica je sa suprugom Philipom napustila London 19. ožujka i od tada je dvorcu Windsoru.