Juričan pozvao Bandića da građanima ustupi svoje stanove

Bivši predsjednički kandidat Dario Juričan pozvao je u srijedu zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića da onima koji su u potresu ostali bez krova nad glavom stavi na raspolaganje svoje stanove ‘koje su ionako platili građani’.

Na svojoj Faceboook stranici Juričan je napisao kako je kucnuo trenutak za milost i za gradonačelnikovu solidarnost s građanima.

- Kao što dobro znamo, vi gradonačelniče samo u Zagrebu koristite i raspolažete, osim stana u Bužanovoj, s četiri stana na Gračanskoj cesti, Krugama, Horvaćanskoj, u Bužanovoj od brata Drage Bandića, a ja vam predlažem da ih stavite na raspolaganje stanovnicima Zagreba koji su zbog potresa ostali bez svog doma i završili na cesti, ističe Juričan.

Kazavši da su Zagrepčani sve te stanove ionako platili, Bandiću je poručio kako je sada trenutak da iskoristi ovaj ‘povijesni izazov i kao veliki humanist pomogne svojim sugrađanima u nevolji’.

- U nadi da ćete stanove još danas zagrijati i napuniti u njima frižidere te tako na osoban način odgovoriti na povijesni izazov koji ove nevolje stavljaju pred Zagrepčane, ja vas srdačno pozdravljam, stoji u Juričanovoj objavi.