Vedran Mlikota: 'Vlaj u izolaciji'

Poznati hrvatski glumac i ljubitelj planina Vedran Mlikota slobodno vrijeme najradije provodi u prirodi. Sada je, kao i svi mi prinuđen imati vremena za sebe kod kuće pa smo se raspitali kako se snalazi u ovoj situaciji.
Inače, Vedran Mlikota ode u Zagvozd ili na Sljeme, jako voli voziti bicikl, obično istovremeno radi na nekoliko projekata, ponekad i u nekoliko gradova  i često uopće nema vremena za sebe.

Nedavno je počeo pripremati monografija u o Ivi Gregureviću, obilazio je arhive, skupljao materijale, a 2017. godine kao inicijator ekspedicije 'Vlaji na Himalaji', uputio je pozdrav svima u Hrvatskoj s Himalaje riječima: 'Vraćamo se uskoro kao bolji ljudi jer Himalaja čini ljude boljima', a to iskustvo primjenjuje na svaki pa tako i na ovaj izazov s pandemijom.

Vedran je poznat kao veliki veseljak i čovjek koji voli društvo, prošle godine na proslavi pedesetog rođendana okupio je više od 500 ljudi, pa je ekipa emisije Dobro jutro, Hrvatska video pozivom provjerila kako u danima izolacije 'Vlaj na Himalaji' nadoknađuje nedostatak druženja: