Pogledajte dvije predstave za djecu Zorin doma

Kako bi mališanima uljepšali vrijeme koje provode zatvoreni u svojim domovima te podsjetili da je kazalište živo i uvijek će biti tu, karlovački Zorin dom objavio je na internetu dječje predstave nastale u njihovoj produkciji.

Baletni studio: Tri praščića i zločesti vuk, 2013.

Riječ je o modernoj verziji klasične priče o tri praščića i njihovim životnim pustolovinama. Priča je ispričana naracijom uz elemente hip-hopa i ostale plesne pokrete mladih plesača, a upravo u tome je i posebnost predstave, jer osim pouke koju predstava sadrži, djeci nudi i uvid u razne žanrove glazbe, poput klasične glazbe, rocka, bećarca...Profesionalni ansambl: Vanzemaljci, 2014.

Autori i redatelji: Peđa Gvozdić,Giulio Settimo,Vanja Gvozdić

Raketa iz dubokog kraja galaksije stiže na Zemlju. Uplašeni Zemljani pokušavaju obraniti svoj planet od vanzemaljaca, ne razumijevajući da su zapravo na istoj strani kao i vanzemaljci, žele očuvati cjelokupan svemir. Dva Zemljanina, lovca na vanzemaljce, naučit će brinuti o svom planetu i sprijateljiti se s vanzemaljcima te im pomoći da i oni spase svoju planetu. Kroz mnogo komičnih situacija i nespretnosti koje će se dogoditi ovoj dvojici Zemljana, djeca će naučiti koliko je potrebno brinuti o našem planetu.