Prihvati izazov - ostani doma!

Prihvati izazov - ostani doma! Posljednjih dana taj poziv svima u zemlji javno upućuju brojni poznati glazbenici, sportaši, navijačke skupine Funcuti, Torcida, Tornado. Danas je došao red na Riječane.

- Koronavirus - epidemija iz minute u minutu


Ostanite doma i čuvajte sebe i svoje bližnje. Budite odgovorni prema sebi i drugima. Najbolji način koji imamo da zaustavimo širenje zaraze je da ostanemo doma.

Zlatno je to pravilo koje spašava živote. A iako bismo do daljnjega trebali biti što više unutar četiri zida, to ne znači da nam mora biti dosadno.

Tako su u kućnoj atmosferi, naravno, svatko svojoj, Urban i četvorka napravili novu pjesmu.

- Nemojmo zaboraviti ni one kojima je naša pomoć u ovom trenutku potrebna, a ni starije. Prihvati izazov - ostani doma, poručio je glazbenik Damir Urban.

I budite kreativni.

- Radim kućanske poslove, farbam ogradu, tu ima zaostataka. i mislim da je sad vrijeme za to obaviti, rekao je glazbenik Marko Tolja.

- Uživajte sa svojom obitelji, čitajte, vježbajte, kuhajte dobre stvari. Ovo će sigurno proći, kazao je olimpijski pobjednik u vaterpolu Igor Hinić.

Dok ne prođe, riječki nogometaši treninge odrađuju u svojim domovima. Trčeći na kućnoj traci za trčanje, igrač HNK Rijeka Antonio Čolak je poručio:

- Prihvatite izazov i ostanite doma.

Nije vrijeme za igru, poručuje i Armada, čiji su članovi nedavno sudjelovali u iseljavanju studentskog doma, koji će, u slučaju da zatreba, poslužiti kao karantena.

- Ostanite doma da se što prije vidimo na stadionima i utakmicama, rekao je predsjednik KN-a Armada Dejan Božić.

Treba se oduprijeti zovu lijepog vremena jer izazovna su vremena.