Glazbena poruka iz Rijeke: 'Bit će sve u redu'

Na riječkoj rivi jutros smo se družili s glazbenicima iz Rijeke - Sandrom Bastiančićem i Nikolinom Tomljanović iz grupa En face i E.N.I. koji su ekskluzivno za gledatelje emisije 'Dobro jutro, Hrvatska' izveli pjesmu 'Bit će sve u redu'.

Optimistične poruke u ovo vrijeme borbe protiv pandemije koronavirusa uvijek su dobrodošle, a jednom takvom glazbenom, i to u unplugged verziji, nacionalnoj kampanji #ostanidoma pridružili su se Sandro iz grupe En Face koji je autor glazbe i stihova pjesme te pjevačica Nikolina iz grupe E.N.I.

- Meni je toplina moga doma uvijek bila draga, a osim toga, kad se radi, mi glazbenici onda i jesmo ovako 'zakucani' između četiri zida. Jedina je razlika u tomu što su mi sada svi doma, a najmlađa 6-godišnja kći ne doživljava baš to da tata radi pa posla ima i više, rekao je Sandro uoči nastupa uživo u programu HRT-a.

Nikolina je o suradnji sa Sandrom rekla da je osjetila da je ta pjesma, koju joj je ponudio Sandro, baš za nju, ali činilo joj se da bi uz njezin u pjesni dobro pasao i Sandrov glas, pa je odlučeno da snime duet.

- I nismo stali, napravili smo i drugu pjesmu, radimo i na trećem duetu, a u izolaciji mi je dobro, isto kao i Sando, nemam problema s ostajanjem kod kuće sa svojom obitelji. Uživamo. Ali, isto tako, bez obzira na to što nema škole, nastave ima, održavam nastavu na daljinu, učiteljica sam jednom trećem razredu tako da svaki dan ipak radim, istaknula je Nikolina.

Pogledajte gostovanje Nikoline i Sandra u emisiji Dobro jutro, Hrvatska: