Volite svoju županiju - fotografijom

Hrvatska zajednica županija pokrenula je peti foto-natječaj ‘Volim svoju županiju’ kako bi ljubitelje fotografije potaknula da kroz objektive svojih fotoaparata zabilježe ono najbolje od županija u kojima žive.

Cilj natječaja je ljubitelje fotografije potaknuti da kroz objektive svojih fotoaparata zabilježe ono najbolje od županija u kojima žive. Sada se u bazi natječaja nalazi nekoliko tisuća fotografija, a cijeli postav izložbe najboljih fotografija iz 2019. godine po prvi puta doniran jednoj ustanovi - Općoj bolnici Zadar.

- Pozivamo sve kreativce da prijave svoje najbolje fotografije koje uključuju zanimljivosti - ljude, životinje, znamenitosti, skrivene detalje pojedinih županija - u kombinaciji s prirodnim ljepotama, kulturnom i prirodnom baštinom s područja svih županija u Republici Hrvatskoj, stoji u pozivu.

Predsjednica stručnog žirija je naša poznata i nagrađivana fotografkinja Mare Milin koja je, uključivši se video pozivom u emisiju Dobro jutro, Hrvatska, govorila o natječaju i svojem iskustvu na projektu, ali i podijelila neke zanimljive savjete onima koji se žele posvetiti ovoj aktivnosti u vrijeme izolacije: