Bruce Springsteen i prijatelji protiv koronavirusa

Legendarni američki roker Bruce Springsteen pridružit će se u noći sa srijede na četvrtak velikom dobrotvornom događanju ‘Jersey 4 Jersey’, zajedničkom koncertu u kojemu iz svojih domova sudjeluju brojne zvijezde kako bi prikupili sredstva za pomoć u borbi protiv covida-19.

Događanje organizira Zaklada New Jersey Pandemic Relief Fund, a u njemu, uz Bossa, iz svojih domova sudjeluju i Saquon Barkley, Tony Bennett, Jon Bon Jovi, Danny DeVito, Whoopi Goldberg, Halsey, Chelsea Handler, Charlie Puth, Kelly Ripa, Jon Stewart, SZA i mnogi drugi.

- Svi će oni svojim nastupom dati doprinos u borbi protiv medicinskih, društvenih i ekonomskih utjecaja virusa covid-19 na najranjivije skupine ljudi u američkoj saveznoj državi New Jersey, objavila je diskografska kuća Menart.

Događaj počinje večeras u 19 sati po lokalnom, odnosno u 1 sat iza ponoći po srednjoeuropskom vremenu. Moći će se pratiti, među ostalim, preko Apple Music i AppleTV aplikacija, E Street Radija na SiriusXM i aplikacije, WABC Channel 7, WPVI 6ABC, WPIX, News12, NJTVNa društvenim mrežama će se koristiti hashtag #jersey4jersey.

Uz skupljanje sredstava za zakladu NJPRF.org, cilj akcije ‘Jersey 4 Jersey’ je i odati počast svim radnicima koji su na prvoj liniji borbe s virusom.