Jazz koncert pred 'isprintanom' publikom

U jednom od rijetkih jazz klubova u Hrvatskoj, Siscia jazz clubu u Sisku, 27. travnja točno u podne Damir Kukuruzović i njegovi jazz prijatelji organizirali su online koncert. Nazvan je Corona gipsy jazz koncert, a po njegu završetku zapljeskali su glazbenici svojoj isprintanoj publici.

- Inspiriran odgovorom prijatelja s kojim sam poželio popiti kavu, da će biti najbolje da ga isprintam, to sam i učinio. U klubu imam printer, isprintao sam njegov profil i popili smo kavu. To sam učinio i s ostatkom dragih mi ljudi koji nedostaju u klubu, a koji ga, inače, redovito hodočaste, otkriva Kukuruzović.

Nakon toga nametnula se ideja da upriliče koncert i uzvrate pljeskom svima koji su svojim dolascima zaslužili. Među isprintanom publikom našli su se tako Zoran Predin, Duško Valentić, Zoran Čutura, doktori Bruno Baršić i Tomislav Maretić iz Klinike Fran Mihaljević...

- Ono što je za Trnoružicu bilo vreteno to je danas za glazbenu industriju koronavirus zbog kojeg su glazbenici utonuli u san čije će trajanje, nadamo se, biti puno kraće nego u toj popularnoj bajci, komentira Damir Kukuruzović koji se video pozivom uključio u emisiju Dobro jutro, Hrvatska: