'Ivica i Marica' vraćaju se u Trešnju

Nakon dvomjesečne stanke Gradsko kazalište Trešnja ponovno otvara svoja vrata publici u nedjelju, 31. svibnja s hit predstavom ‘Ivica i Marica’, a naša je ekipa bila na probi predstave 'Tajna dvorca strave'.

Publika će tako moći uživati u predstavi 'Ivica i Marica' redateljice Lee Anastazije Fleger, a na rasporedu je u nedjelju u 11 sati, a zatim i u subotu, 6. lipnja u 17 sati te u nedjelju 7. lipnja u 11 sati.

- Kazalište Trešnja osiguralo je sve uvjete za doček publike prema preporukama HZJZ. Tako će se djeca u svom kazalištu moći osjećati sigurno, a ujedno se zabaviti i pogledati predstave koje su toliko tražene od publike, objavili su iz kazališta.

Predstava 'Ivica i Marica' premijerno je bila izvedena u studenom prošle godine, a nastala je prema jednoj od najpoznatijih bajki braće Grimm koju je redateljica Fleger uz dramaturginju Nikolinu Rafaj adaptirala na zanimljiv način, uz mnoštvo igre, glazbe i šarenila, ne skrivajući pritom sva iskušenja kroz koja prolaze junaci ove bajke.

- Broj ulaznica ograničen je na 70 pa požurite po svoje ulaznice, koje možete kupiti i online, poručili su iz kazališta.

Pogledajte najavu 'Ivice i Marice' koju je ekipa emisije Dobro jutro, Hrvatska odradila uživo – i to u ambijentu scenografije za novu predstavu Trešnje 'Tajna dvorca strave':