U svijetu Adelinih anđela

U svoj svijet anđela povela nas je Adela Franceković, terapeutkinja i autorica zanimljive knjige.

Anđele je Adela pronašla je u najdražoj molitvi, u teškom djetinjstvu, u tragovima koje su ostavljali za sobom, čuvajući je i ušuškavajući u ljubav, sigurnost i utjehu. Sličan je osjećaj ostao do danas kada kao terapeutkinja pomaže ljudima u nadilaženju raznih životnih teškoća.

- Ja anđele osjećam otkad znam za sebe iako tada nisam znala da su to anđeli, nego sam ja samo osjećala da me netko čuva. S obzirom na to da sam od djetinjstva bila i vrlo religiozna i pobožna, sama sam voljela ići u crkvu, ja sam osjećala da postoji nešto više, priča Adela.

Svoje doživljaje toga svijeta protočila je u knjigu 'Šapat anđela ljubavi' koja je i jedna vrsta vodiča svima koji žele saznati nešto više o toj temi. Vlastite životne teškoće pomogle su joj da bolje osjeti ljude.

- Kada sam imala životne teškoće, onda sam vidjela da anđeli rade kroz ljude, a onaj stvarni fizički osjećaj anđela je bio kada sam bila djevojčica i kad sam imala osjećaj da me netko pokrio i tu sam ja osjetila te male fine suptilne energije, dodaje Adela.

Svaki čovjek ima svojega anđela čuvara, kaže, tog nevidljivog pomagača kojeg svi možemo osjetiti, prepoznati u svojoj blizini ako to želimo.

Nasuprot kategoriji duše kojoj nas uvijek vraćaju anđeli. Uz osobnu ispovijest, knjiga donosi dvanaest duhovnih istina, šezdeset priča i transformacijske kartice.

Kad je teško, kada ne znamo što bismo, Adela preporučuje davnu nježnu molitvu iz djetinjstva, upravo anđelu čuvaru...