Koncert u parku: Pešča ChillOUT

Ovogodišnje izdanje Pešča ChillOUT-a otvara Koncert u parku. Večeras, 18.lipnja od 19 sati obrade hitova od 60-tih godina 20. stoljeća do danas izvest će harfistica Doris Karamatić i pjevačica Nika Pastuović.

Program, koji je sama aranžirala, izvest će, naša istaknuta glazbenica, harfistica Doris Karamatić, članica orkestra kazališta Komedija, a njoj će će se, u izvedbi nekoliko skladbi, glasom pridružiti gošća Nika Pastuović, mlada talentirana učenica Glazbene škole Z. Baloković.

Koncert je ujedno i jedan u nizu planiranih događanja kojima će Centar Knap obilježiti 65. godišnjicu početka rada.

- Novi projekt Centra kulture na Peščenici, Pešča ChillOUT, pokrenut prošle godine, kreiran je s ciljem da se lokalnoj, ali i široj publici pruži kvalitetan kulturno-umjetnički program na području općine Peščenica, koji će raznolikošću zadovoljiti različite ukuse publike te time povezati različite socijalne i dobne skupine društva, poticati socijalnu uključenosti, ali isto tako predstaviti lokalnu zajednicu turistima, ističu organizatori.

Uoči koncerta na Peščenici je bila i ekipa emisije Dobro jutro, Hrvatska koju je tamo dočekala ravnateljica KNAP-a Anja Planinčić: