Ljeto kod Matoša seli u Ribnjak

Debela hladovina zagrebačkog parka Ribnjak ove će godine ugostiti Ljeto kod Matoša, događanje koje se tradicionalno održavalo na Strossmayerovom šetalištu.

Čitava atmosfera i bogat zabavni program danas, 3. srpnja sele u zelenu oazu u centru grada i tamo ostaju do 18. kolovoza.

- Ljeto kod Matoša nastavak je adventske priče Caffe de Matoš. Naša je ideja bila urediti jednu od najljepših šetnica grada Zagreba, Strossmayerovo šetalište i pretvoriti ju u staro zagrebačko kupalište u samom centru Grada. Više od 50 tisuća oduševljenih posjetitelja dokaz su da smo u tome i uspjeli, ističu organizatori.

Sadržaj Ljeta kod Matoša svaki će dan donijeti novi doživljaj ljeta u Zagrebu, uz mnogobrojna mjesta za idealnu Instagram fotku i kućice ugostiteljskog karaktera.

- Uživajte uz nastupe na maloj pozornici za ulične bendove, stand-up komičare i druga iznenađenja te svakako ovjekovječite ljeto uz brojne photo-pointove i ‘kissing bootheve' sa šarenim rekvizitima našeg kreativnog scenografskog dvojca kompanije LePrase, pozivaju organizatori.

Preko dana posjetitelje očekuju sunčanje ili hladovina, a navečer koncerti i plesnjaci.

Detalje o programu je od voditeljica projekta Aleksandre Pernar doznala ekipa emisije Dobro jutro, Hrvatska: