Nadahnjujuć uspjeh Sandre Bullock - u inat svima!

Slavna američka glumica Sandra Bullock danas je jedna je od najplaćenijih filmskih zvijezda, a govorilisu joj su joj da neće uspjeti jer nije dovoljno lijepa!

Rođena je 26. srpnja 1954. u Arlingtonu na istočnoj obali SAD-a. Dolazi iz obitelji dramskih umjetnika i opernih pjevača, pa se u mladosti zaljubila u glumu. Plesala je balet i pohađala sate pjevanja, a 12 je godina s obitelji živjela u Njemačkoj i Austriji, te pohadala Waldorfsku školu u Nurembergu.

Iako su joj profesori na glumačkoj akademiji u rodnoj Virginiji govorili da će teško uspjeti u glumačkome svijetu jer nije dovoljno mršava ni klasična ljepotica, završila je gkumu i hrabro krenula.

Na njenom Instagram profilu piše da istinski vjeruje u karmu - -dobiješ što si dao, bilo to dobro ili loše. Taj joj je stav pomogao u životu, svima je dokazala suprotno - Bullock je2010. i 2014. bila najplaćenija glumica na svijetu, 2010. je uvrštena na Timeov popis nautjecajnijih 100 ljudi godine, a 2015. People ju je proglasio najljepšom ženom svijeta!


Prvu manju ulogu dobila je 1987. u akcijskom trileru "Hangman", a prvu zapaženiju ulogu imala je 1993. u akcijskom filmu "Razbijac" sa SylvesteromStalloneom, osvojivši naklonost publike i kritike. Sljedeće godine film"'Brzin"' s Keanuom Reevesom lansirao je Sandru među holivudske zvijezde.

Kruna karijere bilo je osvajanje Oscara 2009.za najbolju žensku ulogu u drami "Priča o prvaku". Za zlatni kipić je nominirana i četiri godine kasnije za film "Gravitacija", za koji je bila plaćena više no ijedna druga glumica te godine.

Jedna je od rijetkih holivudskih zvijezda koja ne dijeli rado svoju intimu.  90-ih bila u ljubavnim vezama s kolegama glumcima Ryanom Goslingom i MatthewomMcConaugheyjem, a od 2005. do 2010. bila je u braku s televizijskim voditeljem Jessejem Jamesom. Posvojila je sina bivšeg supruga i 2015. trogodišnju djevojčicu.  Nakon što se doznalo da ju je bivši suprug varao s barem 20 žena, sreću je pronašla s fotografom Bryanom Randallom.

Kako pišu tabloidi, glumica je posljednje dvije godine pokušavala začeti uz potpomognutu oplodnju, a časopis NVV javlja da napokon čeka biološko dijete! Unatoč lošim prognozama, Bullock je dokazala da je život ono što učiniš od njega!
Ubojstvo po brojevima   

Večeras ju gledamo u psihološkome trileru Ubojstvo po brojevima (HTV 1 u 22:45) iz 2002. Dobru glumačku ekipu predvodi uvijek izvrsna Sandra Bullock, Michael Pitt savršen je izbor za Jasona, Ryan Gosling za ulogu Richarda bio je nominiran za nagradu udruženja čikaških kritičara kao najbolji mladi glumac koji obećava, a Agnes Bruckner kao Lisa za Young Artist Award za najbolju sporednu ulogu.