Anin trening posvećen svima

Anu Pavić smo upoznali slučajno! I kao u svim pričama s dobrim završetkom, slučaj je htio da je snimimo za našu rubriku Vježbajte s nama. Bili smo ugodno iznenađeni njezinim sjajnim pristupom vježbanju, životu, radu.

Ana je instruktorica fitnessa, ali i  inženjerka medicinsko laboratorijske dijagnostike. Udata je 7 godina i ima djevojčicu i ponosna je kada joj ona kaže da se u vrtiću igra trenerice.

Igra, aktivnost, pokret, vježbanje, treba biti dio naših života da bismo bili sretniji i zadovoljniji, objašnjava nam Ana, no sve češće se događa da se premalo krećemo, previše jedemo, a pretilost je postala normalna.

No to nije i ne bi smjelo biti normalno. I zato je svoje treninge posvetila svima koji žele promijeniti odnos prema hrani i tjelesnoj aktivnosti.

Njezin se trening  temelji na vježbama snage s pomoću vlastite težine i smatra da on donosi mnoge dobrobiti tijelu. Najdraže su joj vježbe za trbušne mišiće i mišiće gluteusa, jer to, kaže ova vrijedna instruktorica, dijelovi tijela prema kojima su žene najkritičnije.

Jednom kada se prođe, psihološka granica, svim trenerima poznate rečenice, ja to ne mogu, ljudi postaju zadovoljniji, vedriji, nasmijaniji.

Početnih 5 ponavljanja ubrzo postaje 30 i više, a rezultati vidljivi. Anin je trening uz more, na plaži između Sukošana i Bibinja. Možete i vi uz nju vježbati pa makar u svojem dnevnom boravku.