Mint fit

Kada smo prvi put upoznali koncept rada Splitskog Mint-fita, zaljubili smo se u jednostavnost, svrhovitost i dobrobiti  takvog načina rada. Tada nas je kroz program rada provela kineziologinja Magdalena Šourek, majka dvoje djece, vitka, nasmijana i uvijek spremna na smijeh i šalu.

Sada smo upoznali još dvije kineziologinje, Anu Udiljak i Mariju Stipičić. One su nam na Sustipanu predložile seriju vježbi na otvorenom, ali, naravno, možete ih izvoditi i kod kuće.

Zanimljivo je kod Mint-fita, da su instruktorice osobe s iznimno aktivnim, osebujnim životima. Riječ je o hobijima, vedrim i nadahnutim ciljevima, jednom riječju o kompletnim ljudima koji se brinu da svi koji dolaze na njihove treninge budu zadovoljni i usvoje tu vedru i pozitivnu viziju programa.

Magdalena voli planinariti, Marija je pobijedila predrasudu da je picigin isključivo muška igra, Ana putuje i upoznaje nove ljude, zemlje, običaje. Svoja znanja ove su trenerice ugradile u treninge i zato je filozofija Mint-fita veoma uspješna.

I za vas su osmislile kratak trening, pa uživajte u lijepom pogledu na more i korisnim vježbama.