Iza kulisa raspjevanog zvjezdanog showa

Od ove subote osam zvijezda sa svojim mentorima bori se za naslov najboljeg pjevačkog para u novoj sezoni popularnoga glazbeno-natjecateljskog showa Zvijezde pjevaju! 

U nadmetanju za titulu najboljeg svojim će izvedbama pokušati osvojiti simpatije publike i žirija u kojemu su Danijela Martinović, Mirela Priselac Remi, Marko Tolja i Jurica Pađen.

Počinje deveta sezona showa!

Ljeto je bilo radno, snimala se nova sezona, a neki od natjecatelja svoje su dojmove podijelili na društvenim mrežama.

Pjevačke snage sa Sandijem, jednom od ikona hrvatskog dance pokreta 1990-ih, a danas priznatim pop kantautorom, udružit će poduzetnica i bivša Miss Hrvatske Josipa Kusić. Sandi je nestrpljiv!
Nadareni pjevač Marko Kutlić svoju je učenicu Ariju Rizvić opisao predivnom, energičnom i multitalentiranom mladom damom.Glumica i redateljica Arija pak "broji sitno" do početka showa, a Marka pritom naziva suputnikom u novoj avanturi.Kazališni i filmski glumac Marko Petrić ne krije oduševljenje Ginom Victorijom Damjanović. Naime, pjevačicu i radijsku voditeljicu smatra najboljom mentoricom!
I naš raspjevani i rasplesani Damir Smrtić objavio je fotke sa probe, opisujući show preludom glazbenom pustolovinom u koju se upustio.

Skompali smo se, među ostalim je ustvrdila Ivana Kindl, mentorica HRT-ovu novinaru i uredniku Damiru.Mladi glazbenik Bojan Jambrošić,  koji je s Ashley Colburn prošle godine bio u finalu showa, ove je sezone mentor glumici Dori Fišter. Osim što joj je udijelio kompliment, Bojan je oduševljen i ostatkom ekipe.
Cijeli svijet je pozornica, zaključila je Dora.
Snimamo i ludujemo, hrvatski glumac, redatelj i bivši ravnatelj zagrebačkog Gradskog dramskog kazališta Gavella Boris Svrtan objavio je uz sliku s mentoricom Leom Mijatović.
Podsjećajući na početak showa, Lea je pozvala da se već ove subote uvjerimo u to kako su se zabavljali, učili, smijali, pjevali.
Među preostala dva para prva je meteorologinja u pjevačkom natjecanju, Kristina Klemenčić Novinc kojoj je mentor glazbena legenda Vlado Kalember, te moćni vokal, pjevačica grupe Bang Bang Lara Antić Prskalo u mentorskoj ulozi stand up komičaru Ivanu Šariću.Foto: Dario Njavro za HRT

Podsjetimo i kako će televizijska publika moći glasati samo u finalnoj emisiji te da je uvedena i novost: u prvih će sedam emisija glasati publika u studiju uz pomoć posebnih uređaja. Televizijski gledatelji, pak, svog će pobjednika emisije birati na društvenim mrežama: Facebooku i Instagramu.Od ove subote u udarnom terminu uživajte, smijte se i pjevajte uz nove zvijezde te nove i stare mentore showa Zvijezde pjevaju!