On se bojao braka, a ona nije…

Teatar Rugantino već više od 20 godina publici donosi predstave različitih žanrova,a nova predstava ‘Uvijek će nam ostati ljubav’ romantična je i puna humora priča o dvoje ljudi koji se nisu bojali ljubavi, ali braka jesu.

Premijerno izvedena u Maloj dvorani Lisinski, predstava se bavi uvijek složenim muško-ženskim odnosima, koje na scenu glumački izvrsno donose Jelena Miholjević i Dražen Čuček.

Kako to obično i biva, on se bojao braka, a ona nije. Oni su sredovječan par koji nakon dvadeset godina veze s nestrpljenjem čeka kuma kako bi krenuli u bračne vode.

Jelena Miholjević i Dražen Čuček prvi put glume zajedno u kazalištu, i kako kažu, bilo je uzbudljivo: Moram napomenuti da je kazalište jedno od najsigurnijih mjesta za publiku u ova vremena. Taj komad je lijek za dušu jer je i inteligentan, i duhovit, i tužan, i melankoličan, zapravo sve ono što jedan ljubavni život nosi, ističe Jelena Miholjević.

- To je spoj dramskog predloška i kemije, ovdje se 'potrefilo' i jedno i drugo, dodao je Dražen Čuček.

Duhovit i pronicljiv tekst Miloša Radovića, koji je režirao Dario Harjaček, otvara prostor živahnoj scenskoj igri  koja otkriva sve što povezuje i razdvaja bračne partnere - tu će se mnogi prepoznati.

U Zagrebu će u studenome predstava biti izvedena 8. i 28., a na redu su i prva gostovanja -  4. 11. u Crikvenici i 13. 11. u Opatiji.