Život nakon moždanog udara

Prije 23. rođendana, Kim Kosanović imala je sve – uspješnu manekensku karijeru, prijatelje, obitelj, popularnost, novac. A onda ju je život podsjetio koliko to sve može biti prolazno i isprazno. 

Moždani udar u ljeto 2017. gotovo ju je ubio i prve su projekcije govorile da će se teško oporaviti. Kako je Kim naučila da se čuda ne događaju nekom drugom ispričala je novinarki emisije Kod nas doma,  Nensi Profaci.

Uz pomoć majke i obitelji Kim Kosanović se nakon operacije u Francuskoj oporavila za nekoliko mjeseci. Danas je zdrava mlada žena, studentica psihologije na Hrvatskom katoličkom sveučilištu. Život joj se potpuno promijenio.

- Sve što mi se dogodilo shvatila sam kao životni poziv. Želim svima ispričati svoju priču, nadahnuti mlade ljude i govoriti im da postoji šansa i mogućnost oporavka – ističe Kim.

U njezinu fokusu sada su obitelj, iskrenost, dobrota i pravi prijatelji. A svijet modelinga nimalo joj ne nedostaje. 'Svi odgovori se kriju u nama' – kada to shvatiš, kaže, podrška najbližih neprocjenjiva je.