E-limun - rješenje za poduzetničke probleme

Dobra ideja koja se ne ostvari je kao limun koji se ne ocijedi - propada! Znaju to braća Dejan i Milan Grepo. Zato su svoju ideju pretočili u projekt "e-limun."

- E limun je mobilna aplikacija namijenjena poduzetnicima početnicima kojima treba riješiti administrativne probleme. Spaja korisnike koji traže rješenje i izvršitelje koji će riješiti vaš problem - objašnjava Dejan Grepo.Svojim rješenjem braća Grepo odnijela su pobjedu u konkurenciju od 28 timova i stotinu sudionika prvog hrvatskog virtualnog poduzetničkog hackathona kojeg je organizirala gospodarska komora.

- Razvijanje mladih poduzetnika je temelj budućnost našeg gospodarstva kako županije tako i cijele Hrvatske. Primjer iz Splita pokazuje da se može i u ovim izazovnim i teškim vremenima razmišljati o budućnosti i onome što nas čeka iza ovoga - smatra Joze Tomaš, predsjednik HGK ŽK Split.

E-limun će se na tržištu pojaviti u siječnju. Nadaju se s jednakim uspjehom kao i aplikacija OPG2GO, koju su braća Grepo besplatno ponudili kupcima i proizvođačima na početku pandemije.

Volonterski su odradili i sistem za propusnice za trajekt za vrijeme karantene otoka Brača. Ideje pronalaze kad naiđu na problem. Problema, znamo ne manjka, dobro je da ima i rješenja!