13:48 / 25.08.2020.

Autor: HRT

55. Vinkovačke jeseni pod posebnim epidemiološkim mjerama

Foto: Arhiva, Davor Javorovic/PIXSELL

Foto: Arhiva, Davor Javorovic/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

U gledalištu će biti najviše 150 ljudi, a na središnjem mimohodu u nedjelju nastupit će samo 30 KUD-ova iz županije dok će se ostali predstaviti putem video razglednice.
Ovogodišnje 55. Vinkovačke jeseni održat će se pod posebnim epidemiološkim mjerama i trajat će samo tri dana.

Na svečanom otvorenju 18. rujna u gledalištu će biti najviše 150 ljudi, a na središnjem mimohodu u nedjelju nastupit će samo 30 KUD-ova iz županije dok će se ostali predstaviti putem video razglednice. Iz organizacijskog odbora poručuju kako će se pažljivo pratiti epidemiološka situacija u rujnu jer sigurnost i zdravlje građana moraju biti na prvom mjestu.

- Neće doći do miješanja KUD-ova iz naše županije nego je naš plan da svaki KUD bude dovezen u prostor u kojem će se odviti sami mimohod i nakon mimohoda će biti osiguran prijevoz prema njihovoj općini. Tako da neće biti onih zajedničkih velikih kola, istaknuo je gradonačelnik Vinkovaca Ivan Bosančić.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!